Bekendmakingen en verordeningen zijn openbare publicaties over besluiten of gebeurtenissen die voor u van belang kunnen zijn. Bekendmakingen gaan over bijvoorbeeld omgevingsvergunningen, wegafsluitingen of vergunningen voor grote evenementen. Verordeningen zijn besluiten die voor iedereen in de gemeente op dezelfde manier gelden. Daarnaast besluiten het college van B&W, de gemeenteraad en raadscommissies over allerlei zaken en onderwerpen die in de vergaderingen ter sprake komen.

Bekendmakingen bekijken

Bekijk alle besluiten, plannen en vergunningen die bekend worden gemaakt op onze bekendmakingen pagina:

Ga naar bekendmakingen

U kunt ook de bekendmakingen opzoeken op overheid.nl. Wilt u weten of in uw postcodegebied nieuwe vergunningen zijn aangevraagd of toegekend? Meldt u zich dan aan voor de e-mailservice bekendmakingen van Overheid.nl. U ontvangt relevante bekendmakingen dan voortaan automatisch in uw mailbox.

 

Verordeningen bekijken

In de verordeningen en nadere regels van gemeente Roerdalen staan alle regels die gelden in onze gemeente. U kunt de verordeningen van gemeente Roerdalen doorzoeken binnen onze eigen website:

Ga naar verordeningen

U kunt de verordeningen ook opzoeken op overheid.nl

Besluiten bekijken

Besluiten van het college en de raad vindt u terug in ons Raadsinformatiesysteem. U kunt zoeken op trefwoord via de zoekfunctie.

Besluiten zoeken in het Raadsinformatiesysteem

Altijd op de hoogte 'Over uw buurt'

'Over uw buurt’ is een digitale service van de overheid. Via e-mail of via de app van ‘Over uw buurt’, ontvangt u informatie over vergunningen, plannen en besluiten. Deze informatie heeft te maken met uw directe omgeving.

Via ‘Over uw buurt’ stelt u zelf in welke informatie u wilt ontvangen. Ook informatie van gemeente Roerdalen, Provincie Limburg en waterschap. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van nieuws uit uw eigen straat, buurt of wijk.

 

Ga naar Berichten over uw buurt

 

Laptop met website Gemeente Roerdalen