Welkom bij het Servicepunt Roerdalen. U vindt ons in het gemeentehuis in Sint Odiliënberg. Wij zijn de ontvangst- en publieksbalie. U kunt bij ons op afspraak terecht voor alle gemeentelijke producten en diensten. Heeft u een afspraak of vergadering met een van onze collega’s in het gemeentehuis? Dan kunt u zich bij ons melden.

Onze contactgegevens

Bezoekadres: Schaapsweg 20, 6077 CG Sint Odiliënberg
Postadres: Postbus 6099, 6077 ZH Sint Odiliënberg
Telefoon: (0475) 538 888
E-mail: info@roerdalen.nl
Persvragen:06 11735867
Calamiteitentelefoon: 06 55838069 (buiten kantooruren, alleen voor spoed)

Plan uw route

Telefoonnummers Servicecentrum MER

Het Servicecentrum Maasgouw, Echt-Susteren en Roerdalen (MER)voert taken uit voor de drie gemeentes. Het Servicecentrum is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. U kunt de volgende afdelingen direct telefonisch bereiken:

  • Omgevingsdienst (vergunningen, toezicht en handhaving/ BOA's): tel. 0475 25 51 00
  • Wmo ((thuis)zorgvoorzieningen, begeleiding en dagbesteding, mantelzorgondersteuning): tel. 0475 25 59 56
  • Participatie (werk- en inkomensondersteuning, (bijstands)uitkering): tel. 0475 25 59 50

Onze openingstijden

Deze week
ma.-
di.-
wo.-
do.-Gemeentehuis gesloten vanaf 16.00 u.
vr.-
za.Gesloten
zo.Gesloten
Volgende week
ma.-
di.-
wo.-
do.-
vr.-
za.Gesloten
zo.Gesloten
Deze week
ma.-
di.-
wo.-
do.-Gesloten vanaf 16.00 u
vr.-
za.Gesloten
zo.Gesloten
Volgende week
ma.-
di.-
wo.-
do.-
vr.-
za.Gesloten
zo.Gesloten

Bij ons langskomen

Komt u naar het Servicepunt voor een product of dienst? Maak dan eerst een afspraak. U wordt dan direct geholpen. Kijk ook goed of u iets moet meenemen naar de afspraak. Denk aan een pasfoto, een identiteitsbewijs of geld.

Maak een afspraak

Afhalen identiteitsbewijzen

U krijgt van ons een SMS-bericht als uw identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs) klaar ligt. Voor het afhalen hiervan kunt u zonder afspraak tijdens de openingstijden binnenlopen.

Huisregels

In het gemeentehuis geldt een aantal huisregels. Deze vindt u bij binnenkomst aan de linkerkant. Let erop dat gezichtsbedekkende kleding verboden is.

Meld het ons

Is er iets kapot of ervaart u overlast in uw buurt? Heeft u last van ongedierte of heeft u spullen verloren of gevonden? Of misschien wilt u een klacht of bezwaar indienen? Verschillende situaties kunt u op verschillende manieren melden. Bekijk de pagina Melding doorgeven voor het overzicht.

Schrijf ons

Heeft u een vraag of opmerking? Maak dan gebruik van het online contactformulier. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@roerdalen.nl. Post kunt u sturen naar ons postadres. Heeft u van ons een brief ontvangen met een zaaknummer? Vermeld dit nummer dan als u ons schrijft.

Blijf op de hoogte via onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van gemeentelijk nieuws en bekendmakingen? Of als eerste het nieuws ontvangen voor clubs en verenigingen? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrieven.

Aanmelden

Heeft u gevonden wat u zocht?