Welkom bij het Servicepunt Roerdalen. U vindt ons in het gemeentehuis in Sint Odiliënberg. Wij zijn de ontvangst- en publieksbalie. U kunt bij ons op afspraak terecht voor alle gemeentelijke producten en diensten. Heeft u een afspraak of vergadering met een van onze collega’s in het gemeentehuis? Dan kunt u zich bij ons melden.

Onze contactgegevens

Bezoekadres: Schaapsweg 20, 6077 CG Sint Odiliënberg
Postadres: Postbus 6099, 6077 ZH Sint Odiliënberg
Telefoon: (0475) 538 888
E-mail: info@roerdalen.nl
Calamiteitentelefoon: 06-55838069 (buiten kantooruren, alleen voor spoed)

Bij ons langskomen

Komt u naar het Servicepunt voor een product of dienst? Maak dan eerst een afspraak. U wordt dan direct geholpen. Kijk ook goed of u iets moet meenemen naar de afspraak. Denk aan een pasfoto, een identiteitsbewijs of geld.

Online afspraak maken niet mogelijk

Op dit moment kunt u helaas online geen afspraak maken. Wij geven voorrang aan spoedzaken in verband met de situatie rondom het Coronavirus. Bijvoorbeeld aan mensen die gaan helpen in de zorg en hiervoor een VerklaringOmtrent Gedrag nodig hebben.

Het uitschakelen van de online afsprakenmodule is nodig, omdat het erg druk is bij het Servicepunt. Alleen op deze manier kunnen we aanvragen goed beoordelen en inplannen.

Wilt u een afspraak maken? Bel ons dan via 0475 – 538 888.

Tussen 12.00 en 13.00 uur kan de wachttijd aan de telefoon langer zijn dan u van ons gewend bent.

Afhalen identiteitsbewijzen

U krijgt van ons een SMS-bericht als uw identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs) klaar ligt. Voor het afhalen hiervan kunt u zonder afspraak tijdens de openingstijden binnenlopen.

Huisregels

In het gemeentehuis geldt een aantal huisregels. Deze vindt u bij binnenkomst aan de linkerkant. Let erop dat gezichtsbedekkende kleding verboden is.

Nieuwe huisregels in verband met Coronavirus

Er geldt een aantal aangepaste huisregels in verband met het coronavirus:

  • Wij helpen alleen inwoners die een afspraak hebben.
  • Bent u verkouden, ziek of moet u hoesten, dan mag u het gemeentehuis niet in. U kunt een nieuwe afspraak als u weer beter bent. Dat kan via de website of door ons te bellen.
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van onze medewerkers.
  • Ondertekende stukken kunt u op de balie leggen.
  • Betalen kan alleen met de pinpas.

Bedankt voor uw begrip!

Onze openingstijden

De servicebalie heeft andere openingstijden dan het telefonisch team.

Openingstijden balie en telefoon
DagOpeningstijden ServicepuntOpeningstijden telefoon
Maandag9:00 tot 17:00 uur9:00 tot 17:00 uur
Dinsdag9:00 tot 19:00 uur9:00 tot 17:00 uur
Woensdag9:00 tot 17:00 uur9:00 tot 17:00 uur
Donderdag9:00 tot 17:00 uur9:00 tot 17:00 uur
Vrijdag9:00 tot 12:00 uur9:00 tot 12:00 uur

Avondopening vervalt tijdelijk

Vanwege de situatie rondom het Coronavirus, sluit het Servicepunt op dinsdag om 17.00 in plaats van 19.00 uur. Dit geldt in elk geval tot en met 1 juni.

Tweede Paasdag

Tweede Paasdag, maandag 13 april, zijn wij gesloten.

Schrijf ons

Heeft u een vraag of opmerking? Maak dan gebruik van het online contactformulier. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@roerdalen.nl. Post kunt u sturen naar ons postadres. Heeft u van ons een brief ontvangen met een zaaknummer? Vermeld dit nummer dan als u ons schrijft.

Meld het ons

Is er iets kapot in uw straat of ervaart u overlast? Bent u getuige van een verdachte situatie of heeft u een klacht over het milieu? Verschillende situaties kunt u op verschillende manieren melden. Bekijk de pagina Melding doen voor het overzicht.

Blijf op de hoogte via onze digitale nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van gemeentelijk nieuws en bekendmakingen? Of als eerste het nieuws ontvangen voor clubs en verenigingen? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrieven.

Aanmelden

Heeft u gevonden wat u zocht?