Als gemeente krijgen we steeds meer taken vanuit de landelijke overheid. Daarnaast willen we inwoners van Roerdalen graag goed en snel helpen. Om dit goed te kunnen doen werken we samen met gemeente Maasgouw en Echt-Susteren. De samenwerking tussen deze gemeentes heet Servicecentrum MER. Het Servicecentrum MER voert verschillende taken uit voor de drie gemeenten. Hieronder vindt u de contactgegevens en een overzicht van de afdelingen en hun taken. 

Contactgegevens afdelingen

De afdelingen Omgevingsdienst en Sociaal Domein kunt u direct telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Voor Bedrijfsvoering kunt u contact opnemen met het algemene nummer van de gemeente. Post en e-mail voor het Servicecentrum stuurt u ook gewoon naar de gemeente:

De telefoonnummers van de afdelingen vindt u hieronder. 

Algemeen Bestuur Servicecentrum MER

Het Algemeen Bestuur Servicecentrum MER bestaat uit de colleges van de drie gemeenten. S. Strous, burgemeester van Maasgouw, is de voorzitter van het Algemeen Bestuur. Namens gemeente Roerdalen zit wethouder J. den Teuling in het Dagelijks Bestuur van de MER.

Meer weten over Servicecentrum MER?

Meer informatie over Servicecentrum MER vindt u in de video:

Bezoek de pagina Servicecentrum MER op de website van gemeente Echt-Susteren(externe link) voor meer informatie en belangrijke documenten.

Heeft u gevonden wat u zocht?