Samenwerking Servicecentrum MER

Gemeente Roerdalen werkt sinds 2013 samen met de gemeente Maasgouw en gemeente Echt-Susteren. Door taken samen op te pakken, kunnen we onze inwoners goed en snel blijven helpen. De samenwerking tussen deze drie gemeenten vindt plaats in een aparte organisatie. Die organisatie heet Servicecentrum MER.

Servicecentrum MER voert voor gemeente Roerdalen taken uit op het gebied van:

  • Vergunningen, toezicht en handhaving
  • Participatie
  • Zorg en ondersteuning
  • Bedrijfsvoering

Hieronder leest u meer over hoe u contact kunt opnemen met Servicecentrum MER.

Contactgegevens teams

De teams Omgevingsdienst en Sociaal Domein kunt u direct telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Voor Bedrijfsvoering kunt u contact opnemen met het algemene nummer van de gemeente, tel (0475) 538 888. Post en e-mail voor het Servicecentrum MER stuurt u ook gewoon naar de gemeente:

De telefoonnummers van de teams vindt u hieronder.

Omgevingsdienst

Team Omgevingsdienst houdt zich onder andere bezig met vergunningen, handhaving en bouwtoezicht. U kunt de Omgevingsdienst direct bereiken via telefoonnummer: 0475 - 25 51 00.

Sociaal Domein

Team Sociaal Domein houdt zich bezig met de bijstand, Wmo en andere regelingen voor mensen met een laag inkomen. U kunt dit team direct bereiken via onderstaande telefoonnummers.

Bedrijfsvoering

Servicecentrum MER voert voor de gemeenten ook taken uit op het gebied van personeelszaken (team HRM), geldzaken (team Financiën) en ICT & informatiebeheer (team Informatisering).

  • U kunt team Financiën van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 bereiken op 0475 255 319.
  • Voor vragen aan team HRM of team Informatisering verzoeken wij u contact op te nemen met de gemeente.

Meer weten of andere vragen?

Heeft u andere vragen of weet u niet precies of u contact op moet nemen met Servicecentrum MER of met de gemeente? Neem dan altijd contact op met de gemeente. Wij verbinden u dan door met de juiste persoon. U kunt ook de website van Servicecentrum MER bezoeken. Daar vindt u alle informatie over de taken de teams.

Heeft u gevonden wat u zocht?