Herinrichting Dorpsstraat en Groenstraat in Melick

In de zomer van 2023 hebben we het definitieve plan gepresenteerd voor de herinrichting van de Dorpsstraat en Groenstraat in Melick. Het ontwerp voor deze herinrichting hebben we samen met inwoners van Melick en RA+ Ingenieurs gemaakt. Voor de uitvoering van de plannen moeten we wachten op werkzaamheden van Enexis. 

Januari 2025

Enexis gaat onder andere in de Dorpsstraat en de Groenstraat hun stroomkabels vervangen. Enexis geeft aan na de zomervakantie van 2024 met deze werkzaamheden te beginnen. Het werk duurt 4 tot 5 maanden. Als dit klaar is, kunnen wij beginnen met de werkzaamheden aan de Dorpsstraat en de Groenstraat. We verwachten dat dit in januari 2025 is. Zodra bekend is wanneer we kunnen beginnen, informeren we u hierover. Dat doen we onder andere op deze website en in het dorpsblad. 

Ontwerp straten

Onderstaande video met de titel 'Melick eindconcept' geeft u een indruk van het ontwerp.

Meer informatie

Op de website van RA+ ingenieurs vindt u meer informatie over het project. Hier vindt u ook de ontwerpen op huisnummer. Heeft u een vraag over dit project? Stuur dan een e-mail naar herinrichting@roerdalen.nl onder vermelding van ‘Reconstructie Dorpsstraat Groenstraat Melick’.