Gemeente Roerdalen werkt samen met RA+ ingenieurs aan de herinrichting van de Dorpsstraat en de Groenstraat in Melick. Met inbreng van bewoners is het ontwerp van de herinrichting nu af.

Succesvolle bewonersavond

Op 4 juli organiseerden we een bewonersavond over het project. Op deze avond werden de eerste ontwerpen van de herinrichting gepresenteerd. Ook was er ruimte voor vragen en opmerkingen. We kijken terug op een geslaagde avond met goede inbreng van bewoners. We hebben het ontwerp waar mogelijk aangepast met de inbreng van bewoners. Het ontwerp van de herinrichting is daarmee af.

Indruk van nieuw ontwerp

Onderstaande video met de titel 'Melick eindconcept' geeft u een indruk van het ontwerp.

Hoe gaat het verder?

In 2024 vinden eerst werkzaamheden plaats aan de kabels en leidingen. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door Enexis. Pas als de werkzaamheden van Enexis zijn afgerond wordt gestart met de herinrichting. De precieze planning is daarom nog onbekend. Zodra deze bekend is communiceren we hierover op onze website.

Meer informatie

Op de website van RA+ ingenieurs(externe link) vindt u meer informatie over het project. Hier vindt u ook de ontwerpen op huisnummer. Heeft u een vraag over dit project? Stuur dan een e-mail naar herinrichting@roerdalen.nl onder vermelding van ‘Reconstructie Dorpsstraat Groenstraat Melick’.