Als u ouder wordt, een beperking heeft of eenzaam bent, kan uw leefwereld klein worden. Een fijne dagbesteding, zoals de Huiskamer Plus, kan dan een oplossing zijn. Er is een Huiskamer Plus in Melick, Posterholt en Herkenbosch.

In de Huiskamer Plus kunt u deelnemen aan allerlei begeleide activiteiten, zoals handwerken, schilderen en muziek maken. Ook kunt u er een spelletje spelen, geheugentraining doen, samen de krant doornemen, een wandeling maken of gymnastiekoefeningen doen. Als u extra ondersteuning nodig heeft, is dit mogelijk. U kunt een hele dag of een dagdeel in de Huiskamer Plus terecht. Wilt u tussen de middag een warme maaltijd mee eten, dan kan dat.

Andreasheem Melick

Groene Kruis gebouw Posterholt

  • Adres: Nieuw Holsterweg 38, 6061 EH Posterholt
  • Openingstijden: maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur
  • Contact: 06 42 42 48 61 of 06 48 59 08 94 of posterholt.dagbesteding@dezorggroep.nl

Bosscherhof Herkenbosch

  • Adres: Bosscherhof 1, 6075 HE Herkenbosch
  • Openingstijden: maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur

Contact: 06 4298 40 56 of herkenbosch.dagbesteding@dezorggroep.nl

Wat kost het?

De Huiskamer Plus is gratis. Alleen als u mee wilt eten betaalt u € 7,00 per keer.

Vervoer

Wilt u graag komen, maar heeft u geen vervoer? De Wensbus Roerdalen kan u thuis ophalen en na bezoek aan de Huiskamer Plus weer thuis brengen. Op de pagina Vervoersvoorzieningen leest u hier meer over.

Vrijwilligers gezocht

Wilt u als vrijwilliger helpen bij de Huiskamer Plus? Dan bent u van harte welkom! Neem voor meer informatie contact op via de contactgegevens op deze pagina.

Heeft u gevonden wat u zocht?