Als u ouder wordt, een beperking heeft of eenzaam bent, kan uw leefwereld klein worden. Een fijne dagbesteding, zoals de Huiskamer Plus, kan dan een oplossing zijn. Er is een Huiskamer Plus in Melick, Montfort, Posterholt en in Herkenbosch.

Activiteiten in de Huiskamer Plus

In de Huiskamer Plus kunt u deelnemen aan allerlei begeleide activiteiten, zoals handwerken, schilderen en muziek maken. Ook kunt u er een spelletje spelen, geheugentraining doen, samen de krant doornemen, een wandeling maken of gymnastiekoefeningen doen. Als u extra ondersteuning nodig heeft, is dit mogelijk. U kunt een hele dag of een dagdeel in de Huiskamer Plus terecht. Wilt u tussen de middag een warme maaltijd mee eten, dan kan dat. Op de hoogte blijven van alle activiteiten? Volg dan de Facebookpagina van Huiskamer Plus(externe link).

Bosscherhof, Herkenbosch

Andreasheem, Melick

Dörpshoes, Montfort

Groene Kruis gebouw, Posterholt

Wat kost het?

De Huiskamer Plus kost € 2,50 per keer. Als u mee wilt eten betaalt u € 8,50 per keer.

Vervoer

Wilt u graag komen, maar heeft u geen vervoer? De Wensbus Roerdalen kan u thuis ophalen en na bezoek aan de Huiskamer Plus weer thuis brengen. Op de pagina Vervoersvoorzieningen leest u hier meer over.

Vrijwilligers gezocht

>Wilt u als vrijwilliger helpen bij de Huiskamer Plus? Dan bent u van harte welkom! Neem voor meer informatie contact op via de contactgegevens op deze pagina.

Heeft u gevonden wat u zocht?