Gemeente Roerdalen heeft twee dorpscontactpersonen. Zij vormen de verbinding tussen de inwoners, ondernemers en verenigingen uit onze zes dorpen en de gemeentelijke organisatie. 

Werkt u aan een project dat zorgt voor een mooiere, schonere, gezelligere of gezondere gemeente? Wilt u daarover met ons afstemmen, of heeft u hier onze hulp bij nodig? Laat het weten aan onze dorpscontactpersonen. De dorpscontactpersonen helpen graag om nieuwe ideeën van jong en oud uit de dorpen mee te ontwikkelen. Dat doen ze samen met collega’s in het gemeentehuis of uit andere organisaties. Zij geven praktische tips en advies, denken met u mee of helpen u op gang.

Contact

Woont u in Herkenbosch, Posterholt of Sint Odiliënberg? Dan is Paul Arns uw contactpersoon. U kunt bellen naar telefoonnummer 06 2040 8954 of via paul.arns@roerdalen.nl. Woont u in Melick, Montfort of Vlodrop, dan kunt u Mandy Römkens bellen via telefoonnummer 06 511 308 03 of via Mandy.Romkens@roerdalen.nl

Nieuws

U kunt zelf contact opnemen met de dorpscontactpersonen. Maar wij houden u ook actief op de hoogte van het laatste nieuws. Bent u benieuwd wat er allemaal speelt in uw dorp of in Roerdalen? Wilt u weten hoe wij in de dorpen samenwerken? Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe initiatieven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. Stuur hiervoor een e-mail met uw voornaam, achternaam en e-mailadres naar samendoen@roerdalen.nl.

Heeft u gevonden wat u zocht?