Hoe denkt u over duurzaamheid, veiligheid, afval of verkeer? Bent u tevreden over de manier waarop wij met u communiceren? Via het Inwonerspanel Roerdalen kunt u het ons laten weten. Uw mening, wensen en ideeën gebruiken we om beleid te maken en om onze dienstverlening te verbeteren.   

Hoe werkt het?

Het Inwonerspanel Roerdalen bestaat uit een groep inwoners die een goede afspiegeling vormt van onze samenleving. Woont u in Roerdalen en bent u 18 jaar of ouder? Dan kunt u meedoen. Als lid ontvangt u een paar keer per jaar een uitnodiging om via internet een digitale vragenlijst in te vullen. Deze uitnodiging ontvangt u via e-mail. Het invullen duurt ongeveer vijftien minuten. Na ieder onderzoek verloten we een aantal Geluksbonnen onder de deelnemers.

Aanmelden

Wilt u ook uw stem laten horen? Schrijf u in. U kunt zich op elk moment weer uitschrijven. 

Privacy en onafhankelijkheid

Onderzoeksbureau Flycatcher uit Maastricht werkt met ons samen bij de uitvoering van de onderzoeken en het (technisch) beheer van het panel. Flycatcher en de gemeente Roerdalen gaan uiterst zorgvuldig met uw gegevens om. We gebruiken uw gegevens en de antwoorden die u geeft in onze vragenlijsten alleen voor de onderzoeken. We behandelen ze strikt vertrouwelijk en verwerken uw antwoorden anoniem. We geven uw persoonsgegevens nooit aan derden zonder uw toestemming. 

In onze privacyverklaring leest u meer informatie over hoe gemeente Roerdalen omgaat met uw privacy. Lees meer informatie over hoe Flycatcher omgaat met uw privacy op de website van Flycatcher.

Heeft u gevonden wat u zocht?