Wij vinden de mening van onze inwoners belangrijk. Daarom vragen we u regelmatig hoe u denkt over zaken als groen, veiligheid, verkeer of communicatie. Dat gebeurt onder andere via het Inwonerspanel Roerdalen(externe link). Uw mening gebruiken we bij het ontwikkelen van beleid en het verbeteren van onze dienstverlening.

Hoe werkt het?

U kunt zich aanmelden via het Inwonerspanel Roerdalen(externe link). Als een onderzoek start, ontvangt u een uitnodiging om een digitale vragenlijst in te vullen. Hiervan krijgt u via e-mail bericht. Het invullen duurt ongeveer vijftien minuten. We maken de resultaten aan het einde van het onderzoek bekend. Na elk onderzoek verloten we een aantal Geluksbonnen onder de deelnemers.

Privacy en onafhankelijkheid

Het onafhankelijke onderzoeksbureau Flycatcher uit Maastricht beheert het Inwonerspanel en voert de onderzoeken voor ons uit. Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor het uitvoeren van onderzoek. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt.

Op www.roerdalen.nl/privacy-verklaring leest u meer informatie over hoe gemeente Roerdalen omgaat met uw privacy. Lees meer informatie over hoe Flycatcher omgaat met uw privacy op de website van Flycatcher(externe link).

Heeft u gevonden wat u zocht?