Bekendmakingen en verordeningen zijn openbare publicaties over besluiten of gebeurtenissen die voor u van belang kunnen zijn. Bekendmakingen gaan over bijvoorbeeld omgevingsvergunningen, wegafsluitingen of vergunningen voor grote evenementen. Verordeningen zijn besluiten die voor iedereen in de gemeente op dezelfde manier gelden.

Bekendmakingen bekijken

U kunt alle besluiten, plannen en vergunningen die bekend worden gemaakt opzoeken via onderstaande knop.

Ga naar bekendmakingen

Of u kunt de bekendmakingen bekijken op overheid.nl

Wilt u weten of in uw postcodegebied nieuwe vergunningen zijn aangevraagd of toegekend? Meldt u zich dan aan voor de e-mailservice bekendmakingen van Overheid.nl. U ontvangt relevante bekendmakingen voortaan automatisch in uw mailbox.

Verordeningen bekijken

In de verordeningen en nadere regels van gemeente Roerdalen staan alle regels die gelden in onze gemeente. U kunt de verordeningen van gemeente Roerdalen doorzoeken binnen onze eigen website:

Ga naar verordeningen

U kunt de verordeningen ook opzoeken op overheid.nl

Altijd op de hoogte 'Over uw buurt'

'Over uw buurt’ is een digitale service van de overheid. Via e-mail of via de app van ‘Over uw buurt’, ontvangt u informatie over vergunningen, plannen en besluiten. Deze informatie heeft te maken met uw directe omgeving.

Via ‘Over uw buurt’ stelt u zelf in welke informatie u wilt ontvangen. Ook informatie van gemeente Roerdalen, Provincie Limburg en waterschap. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van nieuws uit uw eigen straat, buurt of wijk.

Ga naar www.overuwbuurt.nl

Laptop met website Gemeente Roerdalen