Organiseert u een evenement en heeft u materialen nodig? In sommige gevallen kunt u deze van ons lenen. Denk bijvoorbeeld aan dranghekken, vlaggen, lichtsnoeren, verlengkabels en afvalbakken.

Wat moet ik doen?

Vul onderstaand reserveringsformulier in. Op het formulier geeft u aan wanneer u de spullen ophaalt en terugbrengt. Onderaan het formulier vindt u de dagen en tijden waarop dit kan. Zorg ervoor dat u de spullen niet langer leent dan nodig is.

Stuur het ingevulde formulier naar ons op. Dat kan via e-mail of per post. Ons e-mail adres en postadres vindt u op de contactpagina. Doe dat ten minste acht weken van tevoren.

Welke spullen kan ik lenen?

Bekijk in bovenstaand formulier wat u bij ons kunt lenen.

Hoe gaat het verder?

Hoort u niets van ons? Dan kunt u de spullen ophalen en terugbrengen op de gekozen datum en tijd. Zijn de spullen al uitgeleend, of komt de datum of tijd niet uit? Dan nemen wij contact met u op.

Wat kost het?

Het lenen van materialen is gratis. Gaan spullen door uw schuld kapot of brengt u ze niet terug? Dan brengen wij kosten voor de reparatie of de vervanging bij u in rekening.

Evenement organiseren

Op de pagina Evenement organiseren vindt u uitgebreide informatie over het organiseren van evenementen in de gemeente Roerdalen

Heeft u gevonden wat u zocht?