In Roerdalen delen we nieuws op verschillende manieren. We versturen digitale nieuwsbrieven, gebruiken de kabelkrant van OR6 en zijn actief op sociale media. Één keer per maand brengen we een papieren versie van RoerdalenBericht uit.

Bekijk de pagina Bekendmakingen en verordeningen voor nieuwe bekendmakingen en verordeningen. U vindt de bekendmakingen ook in de parochieblaadjes. 

Meer informatie over toerisme leest u op de pagina Toerisme, recreatie en sport.

Nieuws rondom het Coronavirus

We hebben een speciale pagina ingericht waarop u alle belangrijke informatie vindt rondom het Coronavirus. Via deze pagina leest u nieuws en informatie over maatregelen en ondersteuning per onderwerp. Bijvoorbeeld informatie voor ondernemers en vrijwilligersorganisaties.

Ga naar de Corona informatiepagina

Digitale nieuwsbrieven

Wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden van al het nieuws? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrieven. Als we een nieuwsbrief uitsturen, ontvangt u deze vanzelf in uw mailbox.

Inschrijven nieuwsbrieven

We bieden de volgende nieuwsbrieven aan:

  • RoerdalenBericht online

In deze digitale nieuwsbrief leest u het wekelijkse nieuws uit Roerdalen: van de gemeente Roerdalen en uit onze zes dorpen.

  • Klein geluk uit Roerdalen

Geluk wordt meer als je het deelt. Lees alles over onze Geluksweek, geluksplekken, workshops, wandelingen en meer in deze nieuwsbrief.

  • Samen Doen

We werken steeds meer samen in met in plaats van vóór inwoners: Samen Doen! Via deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van burgerinitiatieven in Roerdalen en delen wij tips en informatie.

  • Positieve gezondheid

Werken aan uw gezondheid? Dat is meer dan sporten en gezond eten alleen. Het gaat ook over meedoen en een zinvol leven leiden. In de Gemeente Roerdalen werken we sámen aan onze gezondheid. Ieder op zijn eigen manier. U leest er meer over in deze nieuwsbrief.

RoerdalenBericht

Onze inwoners ontvangen elke maand de papieren nieuwsbrief RoerdalenBericht in hun brievenbus. Hierin staat gemeentenieuws en nieuws over Samen Doen. U kunt hem ook ophalen bij een ophaalpunt in uw dorp:

  • Montfort: supermarkt Coop
  • Vlodrop: Drukkerij Koenen & supermarkt Rothenbach
  • Sint Odiliënberg: supermarkt Plus Crombach & gemeentehuis
  • Posterholt: supermarkt Plus Bronswijk
  • Herkenbosch: supermarkt Jan Linders
  • Melick: supermarkt Jan Linders

Of download hem hieronder:

Lokale omroep OR6

Op de kabelkrant van de lokale omroep OR6 leest u nieuws uit Roerdalen. Ook vertellen we regelmatig over nieuws uit Roerdalen bij het programma `Wo höbbe veer ´t euver´. OR6 zendt bovendien onze raadsvergadering live uit. U ontvangt OR6 analoog via kanaal 22+ en digitaal via kanaal 41 van Ziggo.

Social media

Volgt u ons al op social media? Wij plaatsen dagelijks berichten op Facebook. Volg ons ook op Twitter en LinkedIn.

Hand die telefoon vasthoudt. Op de telefoon zie je app-icoontjes als Facebook, Instagram en Twitter.