Deze pagina gaat over onze hoofdwebsite https://www.roerdalen.nl en de afsprakenmodule https://afspraken.roerdalen.nl. Hieronder ziet u de status van onze hoofdwebsite en de afsprakenmodule. Als u klikt op het label, dan gaat u naar de volledige, officiële toegankelijkheidsverklaring. Verder kunt u de onafhankelijke onderzoeksrapporten inzien.

Status en verklaring

In onderstaand label vindt u de toegankelijkheidsstatus van https://www.roerdalen.nl. Klik op het label voor de volledige toegankelijkheidsverklaring. 

Status toegankelijkheidslabel van Gemeente Roerdalen. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.(externe link)

Onafhankelijk onderzoek

Onze website is in november 2023 door Cardan onderzocht op toegankelijkheid. Cardan is een onafhankelijke partij. Ook de websiteleverancier SIM heeft een toegankelijkheidsrapport voor de techniek die voor deze website is gebruikt. De rapporten vindt u in de bijlagen hieronder.  

Toegankelijkheidsprobleem? Geef het door!

Loopt u tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Of heeft u een vraag of opmerking over toegankelijkheid?
Neem dan contact op via webmaster@roerdalen.nl of klik op de knop 'uw mening', die rechtsonder op elke pagina van onze website te vinden is.