Als u wilt trouwen in gemeente Roerdalen, kunt u kiezen uit verschillende Ambtenaren van de Burgerlijke Stand, oftewel babsen. Op deze pagina stellen ze zich aan u voor.

U kunt er ook voor kiezen om u door iemand anders te laten trouwen. Bijvoorbeeld door een vriend, vriendin of familielid. Als u hiervoor kiest, gelden er aparte regels die we in een persoonlijk gesprek met u bespreken. Benieuwd naar wat er allemaal moet gebeuren als u de ceremonie wilt laten voltrekken door iemand anders dan een babs? Neem hierover contact met ons op.

Quinn Hansen

Fotocollage van Quinn Hansen. Een hand die een trouwakte tekent, Quinn Hansen in toga en Quinn die zittend tegen een boomstronk op een laptop bezig is.


"Ik beschouw het als een voorrecht om een onderdeel te zijn van jullie huwelijk. Ik geniet ervan om naar jullie verhalen te luisteren en samen met jullie mee te fantaseren over de grote dag. Ik streef ernaar om alle bruidsparen een unieke ceremonie te bezorgen en daarmee bij te dragen aan de allermooiste dag van hun leven. Een ceremonie met mij als jullie trouwambtenaar is persoonlijk, met een flinke dosis humor."

Mirjam Hausmans-Leenders

Een collage van foto's van Mirjam Hausmans-Leenders. Een hand die een trouwakte tekent, Mirjam in toga bij bloemen en een portretfoto.


"Sinds 2002 heb ik het mooiste werk van de wereld: ik mag huwelijken en partnerschapsregistraties sluiten. Het is zó dankbaar om jullie te mogen begeleiden bij misschien wel de belangrijkste stap in jullie leven! Jullie hebben vast een wensenlijstje. Afgestemd daarop doe ik mijn uiterste best om jullie verbintenis zo gedenkwaardig mogelijk te maken. Laten we kennismaken!"

Thijs Meijers

Een collage van foto's van Thijs Meijers. Een hand die een trouwakt tekent. Een portretfoto van Thijs, en Thijs die lachend naar een trouwakte kijkt.


"Het blijft prachtig om mensen gelukkig te maken! Jong en oud, met en zonder verschillende achtergronden. Voor iedereen doe ik mijn best om tot een pakkend en passend verhaal te komen: júllie verhaal. Daarbij laat ik me inspireren door ervaringen uit mijn eigen leven en dat van degenen die jullie voorgingen. Zijn er gevoelige situaties, zoals een familielid die er niet bij kan zijn? Dan ga ik daar met veel respect mee om!"

Mariëlle Peters-Geilen

Fotocollage van Mariëlle Peters-Geilen. Een hand die een trouwakte tekent, Mariëllemet een akteomslag in toga en een portretfoto.


"Van een uitbundig huwelijk tot een intieme ceremonie: met alle liefde zet ik me voor jullie in om er een ontspannen dag van te maken! Hebben jullie speciale wensen of ideeën? Dan denk ik graag met jullie mee, ik sta overal voor open. Laten we eens afspreken, zodat we elkaar beter leren kennen. Vanuit het altijd gezellige Susteren rijd ik met veel plezier naar jullie toe. Ik ben heel benieuwd naar jullie verhaal! Samen maken we er iets moois van."         

Romy Poeth

Een fotocollage van Romy Poeth. Romy onder een boom, Romy in toga die naar boven kijkt en een portretfoto.


"Trouwen… is een werkwoord, je moet er iets voor doen! De kracht van een mooie ceremonie zit in een goede voorbereiding en SAMENwerking tussen bruidspaar en trouwambtenaar. Uniek wordt het omdat er ruimte is voor júllie inbreng. Ook kinderen en belangrijke (soms overleden) anderen kúnnen een mooie plek innemen. En de sfeer? Die is plechtig en ongedwongen met ruimte voor spontaniteit en gepaste humor. Kortom: ik heb er zin in!"

Agnes Stijnen

Een fotocollage van Agnes Stijnen. Een hand die een trouwakte tekent, Agnes in een rode jurk en een portretfoto"Jullie trouwdag, een van de mooiste dagen in jullie leven. Hoe speciaal is het om deze bijzondere gebeurtenis te vieren met een persoonlijke ceremonie die bij jullie past. Elk bruidspaar is uniek! Daar past een unieke ceremonie bij, precies zoals jullie willen. Ik zie het als een uitdaging en een eer, om een voor jullie passende bijdrage te kunnen leveren aan dit belangrijke moment in jullie leven. Samen maken we er een onvergetelijke dag van. Daar kunnen jullie op verTROUWEN!"

Heeft u gevonden wat u zocht?