Deze zomer werken we aan de Rothenbacherweg bij Etsberg. We maken deze weg veiliger voor fietsers. Aan beide kanten van de weg komen rode fietsstroken. Ook komen op de weg plateaus die de snelheid van het autoverkeer verminderen. Het werk is verdeeld over twee fasen. De eerste fase begint op maandag 17 juni. 

Planning

Vanaf maandag 17 juni werken we aan het weggedeelte van de provinciale weg Herkenbosserweg tot aan de Gitstappermolen. Dit weggedeelte is dan afgesloten voor al het verkeer. De werkzaamheden duren drie weken. Vanaf 12 augustus werken we vanaf de Gitstappermolen tot aan Etsberg. Ook die werkzaamheden duren drie weken. Bungalowpark Rothenbach en de Gitstappermolen blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar. Omrijden kan via de Klifsbergweg. We geven deze omleidingsroute aan met borden.

Blijf op de hoogte

Aannemer BESIX Infra Nederland voert de werkzaamheden voor ons uit. De aannemer is bij het werk afhankelijk van het weer. Het is daarom mogelijk dat de planning nog verandert. Met de BESIX Infra Omgevingsapp blijft u op de hoogte van de planning en de voortgang van de werkzaamheden. Via de knop ‘Contact’ kunt u vragen stellen. U kunt de Omgevingsapp gratis downloaden in de App- en Playstore.

Meer informatie

Woont u aan het weggedeelte waar BESIX Infra Nederland werkt? Dan ontvangt u van de aannemer een brief met meer informatie. Vragen? Neem dan contact op met Herman Snackers van BESIX Infra Nederland via telefoonnummer 06-53 33 50 77 of met Jack Mans van de gemeente via 0475 538 888.