Wij werken niet alleen vóór, maar steeds vaker ook mét onze inwoners. Ook communiceren doen we in Roerdalen samen. Daarom publiceren we regelmatig een blog, geschreven door een inwoner of medewerker van de gemeente. Zó maken we samen het klein geluk uit Roerdalen en Samen Doen zichtbaar.

  • Blijf in beweging met de Kwiek Beweegroute

    Op 17 juni opende wethouder Jacqueline Westhelle-Aelen in Posterholt de Kwiek Beweegroute. Een wandeling van 1,3 kilometer door Posterholt met extra oefeningen onderweg. Anneke Veelen uit Posterholt is blij dat de route er is. Ze schreef er een blog over.

    We zien Anneke Veelen, voorzitter stichting kernoverleg Natuurlijk! Postert en vrijwilliger bij speeltuin ’t Vinkenès. Op de foto staat een blauwe cirkel met daarin het woord: Blog.
  • Beweegakkoord: doe je mee?

    Het beweegakkoord, wat is dat precies? En wat zijn de voordelen ervan voor inwoners, verenigingen en sportaanbieders? Iris Donkers, medewerker van de gemeente Roerdalen, wilde er graag meer over weten. Ze schreef er een blog over.

    Twee mannen in een zwembad. Een man heeft een beperking en draagt oranje zwembandjes. De andere man houdt zijn handen vast.