De veiligheid in onze dorpen begint bij u als inwoner. U ziet en hoort wat er om u heen gebeurt. Bij de wijkagenten kunt u terecht met uw vragen en opmerkingen over de veiligheid in uw buurt. Wilt u in contact komen met de wijkagenten in Roerdalen? Of wilt u aangifte doen bij de politie? Dan kunt u terecht bij het PolitieServicePunt in het gemeentehuis.

Let op: ziet u een misdrijf of heeft u met spoed hulp nodig? Bel dan altijd direct 112, ook bij twijfel.

PolitieServicePunt

Het PolitieServicePunt is open op maandag en woensdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken we op afspraak. Hiervoor belt u met het landelijke telefoonnummer van de politie: (0900) 88 44. Op de dag van de afspraak meldt u zich bij de balie van het gemeentehuis.

Wijkagenten

Marc Willems, Mark Spee en Nancy Geurts zijn de wijkagenten van de gemeente Roerdalen. Zij zijn het aanspreekpunt voor zaken die in uw wijk spelen. U bereikt de wijkagenten via:

Online aangifte doen

Van sommige strafbare feiten, bijvoorbeeld vernieling, diefstal of internetfraude, kunt u via internet aangifte doen. U kunt hiervoor terecht op politie.nl/aangifte(externe link). Wilt u meer weten over de politie? Kijk dan op de website van de politie(externe link).

Meld Misdaad Anoniem

Weet u iets van een misdaad? Of andere criminaliteit? Maar wilt u niet dat uw naam bekend wordt? Meld Misdaad Anoniem helpt u hierbij. Dit is een meldpunt waar u anoniem informatie kunt geven over criminaliteit. Zo levert u toch een bijdrage aan de veiligheid in de buurt. Kijk op www.meldmisdaadanoniem.nl(externe link) of neem contact op via (0800) 70 00.

Heeft u gevonden wat u zocht?