Bekendmakingen en verordeningen zijn openbare publicaties over besluiten of gebeurtenissen die voor u van belang kunnen zijn. Bekendmakingen gaan over bijvoorbeeld omgevingsvergunningen, wegafsluitingen of vergunningen voor grote evenementen. Verordeningen zijn besluiten die voor iedereen in de gemeente op dezelfde manier gelden.

Bekendmakingen bekijken

Binnenkort kunt u de bekendmaking simpel binnen onze eigen website opzoeken. Tot die tijd verwijzen wij naar onze oude pagina waar nog altijd de actuele bekendmakingen geplaatst worden:

Ga naar bekendmakingen

Wilt u weten of in uw postcodegebied nieuwe vergunningen zijn aangevraagd of toegekend? Meldt u zich dan aan voor de e-mailservice bekendmakingen van Overheid.nl. U ontvangt relevante bekendmakingen voortaan automatisch in uw mailbox.

Verordeningen bekijken

In de verordeningen en nadere regels van gemeente Roerdalen staan alle regels die gelden in onze gemeente. Alle verordeningen en nadere regels staan op Overheid.nl, de wegwijzer naar informatie en diensten van alle overheidsorganisaties in Nederland:

Ga naar overheid.nl

U kunt de verordeningen van gemeente Roerdalen ook doorzoeken binnen onze eigen website:

Ga naar verordeningen

Altijd op de hoogte 'Over uw buurt'

'Over uw buurt’ is een digitale service van de overheid. Via e-mail of via de app van ‘Over uw buurt’, ontvangt u informatie over vergunningen, plannen en besluiten. Deze informatie heeft te maken met uw directe omgeving.

Via ‘Over uw buurt’ stelt u zelf in welke informatie u wilt ontvangen. Ook informatie van gemeente Roerdalen, Provincie Limburg en waterschap. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van nieuws uit uw eigen straat, buurt of wijk.

Ga naar www.overuwbuurt.nl

Laptop met website Gemeente Roerdalen