Persoonsgegevens inzien of aanpassen

Iedere gemeente houdt gegevens over haar inwoners bij in de Basisregistratie Personen (BRP). Deze kunt u inzien. Kloppen er gegevens niet? Vraag ons dan deze aan te passen.

Gegevens inzien

U kunt de persoonsgegevens die van u geregistreerd staan in de BRP inzien. Ga naar mijn.overheid.nl en log in met DigiD. Liever niet inloggen met DigiD? U kunt ook bij ons terecht. Bel ons hiervoor op telefoonnummer (0475) 538 888 en maak een afspraak. Breng uw identiteitsbewijs mee.

Gegevens aanpassen

Bent u erachter gekomen dat uw persoonsgegevens niet goed geregistreerd staan? Bijvoorbeeld omdat u een brief van ons heeft ontvangen met verkeerde gegevens erop? Vraag ons dan deze fout aan te passen.

Wat moet ik doen?

Bel ons om een afspraak te maken voor een correctieverzoek. Ons telefoonnummer vindt u op de contactpagina. Neem het volgende mee als u naar het gemeentehuis komt voor uw afspraak:

  • uw geldige identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs)
  • een document waarop verkeerde gegevens van u staan
  • een officieel document waarop de juiste gegevens staan, bijvoorbeeld een huwelijksakte

Hoe gaat het verder?

Binnen vier weken passen wij de onjuiste gegevens aan. U ontvangt bericht als wij uw gegevens hebben aangepast. Ook als wij uw gegevens niet kunnen of mogen aanpassen, krijgt u hiervan bericht.

Bent u het niet eens met onze beslissing? Dan kunt u binnen zes weken bezwaar maken.

Heeft u gevonden wat u zocht?