In Roerdalen is het prettig wonen en leven. Er is een bruisend verenigingsleven en inwoners zetten zich in voor elkaar. Dit willen we graag zo houden, ook in de toekomst. Daarvoor zoeken we steeds naar mogelijkheden. Een van de manieren waarop wij kunnen ondersteunen, is door het geven van subsidies.

Verandering van het subsidiestelsel

Het subsidiestelsel zoals het nu is, is vanaf 2013/2014 ontstaan. Om goed aan te blijven sluiten bij de behoeften van de verenigingen en inwoners, is het tijd voor verandering.

Op dit moment onderzoeken we samen met een aantal verenigingen hoe het beter kan. Dit zal leiden tot een aantal aanpassingen.

Nieuwe subsidiebeleid en aanvragen voor 2020

Meer informatie over het vernieuwde subsidiebeleid vindt u vanaf het najaar (waarschijnlijk september/oktober) op onze website. Vanaf dan kunt u nieuwe subsidieaanvragen indienen voor 2020. Voor die subsidieaanvragen kunt u de subsidie tijdelijk aanvragen, namelijk alleen in het najaar voor het daaropvolgende jaar. Er zijn ook subsidies die u het hele jaar kunt aanvragen. Hieronder vindt u de subsidies die beschikbaar zijn voor dit jaar.

Beschikbare subsidies voor dit jaar

Op dit moment is het mogelijk om de volgende twee subsidies aan te vragen:

Heeft u gevonden wat u zocht?